Online therapie en online hulp bij burn-out

Psycholoog@Work biedt alle online-behandelingen door heel Nederland aan. Het online behandelen bestaat uit beeldbel afspraken met je psycholoog NIP vaak in combinatie met online behandelmodules. Daarnaast ben je natuurlijk ook welkom op één van de fysieke spreeklocaties. Het is mogelijk om online gespreksessies af te wisselen met live gesprekken. 

Online behandeling bij psychische klachten door psycholoog

Online hulp ontvangen, omdat je worstelt met onrust, stress, neerslachtigheid, angst, eenzaamheid of psychische klachten? Dan ben je bij Psycholoog@Work aan het juiste adres. Psycholoog@Work is de plek voor persoonlijke en deskundige online hulp in een online omgeving bij stressklachten, burn-out en psychische klachten.

 

Je hoeft geen ervaren computergebruiker te zijn om te kunnen beeldbellen. Het is makkelijk te gebruiken: als we een sessie inplannen, ontvang je van mij een uitnodiging per mail met een link. Door op de geplande tijd op deze link te klikken, kun je deelnemen aan de online sessie. Je hoeft vooraf niets te downloaden of te installeren.

 

Wat je nodig hebt, is een smartphone, laptop, PC of tablet met een goede camera, microfoon, geluid en internetverbinding. En uiteraard een ruimte waar je rustig kunt zitten. Een koptelefoon (of oortjes) zijn handig.