Wie is Psycholoog@Work?

Psycholoog@Work is opgericht en wordt geleid door Susan van der Sanden MSc.. In 2006 heb ik de universitaire master  Arbeids,- en Organisatiepsychologie succesvol afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en ben ik vervolgens bij diverse bureaus werkzaam geweest. Ik heb een brede ervaring opgedaan als psycholoog NIP, coach en adviseur op het gebied van WERK. Variërend van assessment, diagnostiek en onderzoek tot aan loopbaanbegeleiding,- en advisering, coaching en psychologische begeleiding.  Tevens ben ik sinds 2015 werkzaam als geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige en heb jarenlange ervaring opgedaan als arbeidsdeskundige en mezelf verdiept in vraagstukken rondom re-integratie en belasting/belastbaarheid. Vanuit de interesse in Werk & Psyche heb ik me verder gespecialiseerd in mentale fitheid op de werkvloer, specifiek in het herstellen van burn-out. 

 

Als arbeidspsycholoog NIP/ arbeidsdeskundige/ CSR Coach ben ik expert in de combinatie tussen werk, psyche en mentale fitheid. Mijn specialismen zijn preventie rondom werkstress, reductie van chronische stress en burn-out herstel. Als arbeidspsycholoog NIP stel ik diagnoses, begeleid, coach en train  werknemers, zodat zij vitaal en duurzaam inzetbaar blijven. 

 

Ik ben groot fan van praktische methoden en werkwijzen om medewerkers te ondersteunen, zodat ze het zelf kunnen. Zelfsturing en zelfmanagement zijn immers zo’n verrijking! Ik kan je begeleiden wanneer je jezelf wil wapenen tegen de druk van deze tijd, dichter bij je gevoel wilt komen, steviger wilt staan, (even) hulp nodig hebt bij je eigen kompas (her)vinden of wanneer je jouw gezondheid en vitaliteit wil bestendigen. Voor balanszoekers en iedereen die vitaal en gelukkig oud wil worden.

 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en tevens erkend CSR Coach. Als Arbeidsdeskundige ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA) en de Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA).